Mindfulness – Et lille kursus som kan gøre en stor forskel.

Kom og hør når Læge Charlotte Søeberg og Psykoterapeut Anja Ladefoged, der begge er uddannet Mindfulness instruktører, fortælle om stress og stressen påvirkning på hjerne og krop og hvordan Mindfulness kan gøre en forskel som stressforbyggende og som en metode til at få et sundere mentalt og fysisk helbred. Kom og oplev og forstå hvor styrkende mindfulness kan være.

Du vil på dette enestående øvelsesbaserede workshop få en introduktion til hvad både stress og mindfulness gør ved dit sind og din krop og du vil med øvelserne selv begynde at opleve, hvordan mindfulness kan skabe en positiv forandring i dit liv.
Du får konkrete øvelser med hjem, som du kan bruge i din hverdag, for at opnå mere velvære både på kort og på lang sigt.

Afholdes af:
Læge, BA i psykologi og Mindfulness instruktør Charlotte Søeberg vil fortælle om hvad der sker i hjerne og krop når vi oplever stress og hvordan mindfulness på kan ændre denne tilstand.
Psykoterapeut og Mindfulness instruktør Anja Ladefoged vil fortælle om bl.a. grundindstillingerne i Mindfulness. Sammen guider vi dig ind i Mindfulness på nænsom og nærværende måde.

Sorø, Kroppens hus mandag d.29.4.2019 kl.18.30-21.00

Tilmeldning til Anja på mobil 22518199 eller via mail.

Pris 200 kr.