LadefogedVision

Anja Ladefoged, Arbejdsplads, Sorø

Karrierecoaching

Er det nu, du skal skifte karriere – eller blive selvstændig? Måske har du brug for hjælp til at re-orientere dig? 

For økonomien skal også hænge sammen. Pensionen. Feriepengene. Prestigen. Det er egentlig okay, det du har. Også selvom du ikke er helt glad og måske endda stresset, for hamsterhjulet kører da fint. Ja, vi kan finde mange grunde til ikke at vove at forfølge vores drømme.

Men hvor længe vil du blive ved? Eller måske nærmere hvor længe kan du blive ved i hamsterhjulet?

Du kan nemlig skabe det arbejdsliv, du drømmer om!

Hvis du er fuldstændig i vildrede med, hvad du vil, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig i livet. Det sikrer, at du kan tage det første skridt til et nyt arbejdsliv. Hvis du ønsker et jobskifte eller et nyt liv som selvstændig, kan vi lave en handleplan for det kommende år, så du ved, hvad der skal til. Hvis du vil blive i dit job, kan vi lægge en dagsorden for din næste MUS-samtale. Jeg hjælper dig med at sætte ord på de forandringer, du har behov for – uden dårlig samvittighed eller bekymring. Dermed får du en større chance for, at din chef lytter, så du bedre kan få det, du ønsker dig på jobbet.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig

Vi vil sammen f.eks. lave nogle øvelser og et mindmap, som vil tydeliggøre dine muligheder og få belyst dine ressourcer og potentialer. 

Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag for at skabe det arbejdsliv, som giver dig mere livskvalitet, samtidig med at det matcher dine værdier og dit privatliv.

Vi undersøger sammen, om dine overbevisninger om dig selv eller dine fastlåste vaner hindrer dig i at få den forandring, du ønsker.

Sammen finder vi ud af, hvordan du får skabt det arbejdsliv, du ønsker og drømmer om.

Kontakt mig og få en snak om karrierecoaching

Jeg er klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om jeg er den rette til at hjælpe dig.