Mindfulness til erhverv

Som certificeret mindfulnessinstruktør tilbyder jeg ydelser til erhvervslivet, herunder private og offentlige institutioner. Jeg tilbyder skræddersyede forløb, der tager udgangspunkt i netop jeres ønsker og behov samt firmaets kultur, ressourcer og rammer.

  • Mindfulness for personalegrupper eller individuelt.
  • Mindfulness i skolen, både til personale og børn.
  • Guidede ugentlige meditationer.
  • Uddannelse i mindfulness til personalegrupper, sådan at de selv kan varetage videreformidling. Et længere forløb.
  • Specielt udarbejdet program til netop din virksomhed, hvor bl.a. tværfaglighed, værdier, omstillingsprocesser osv. afdækkes.

Mindfulness i skolen kan være en god investering for bedre trivsel for både personale og elever, da det også har en positiv effekt på kulturen og stemningen på arbejdspladsen. Jeg underviser lærere i metoden, så de kan bringe den ud i klasseværelserne. Herudover kan lærerene bruge mindfulness til for eksempel at forebygge stress.

Mindfulness er igennem de seneste år blevet meget populært. Forskningen har vist positive effekter af mindfulnesstræning. F.eks. mindre stress og stressfølsomhed. Øget arbejds- og livsglæde. Bevidsthed omkring og øget evne til at koncentrere sig, være opmærksom samt bevare roen og overblikket, blot for at nævne nogle af de positive ændringer, der kan opleves med mindfulness samt de helbredsmæssige positive forandringer denne ændring har både fysisk og psykisk.

Gennem en længere årerække har jeg afholdt forløb og workshops samt foredrag for en lang række virksomheder. Jeg kan nævne lægeprakssiser, Jyderup statsfængsel, TV2, Foreningen for særligt sensitive, 1/2 års mindfulness projekt i kommune, personalegrupper, mentorkorps og for patienter med kroniske smerter m.m.

Anja har holdt et fantastisk foredrag om mindfulness i forbindelse med teambuilding weekenden i vores lægepraksis. Det var meget lærerigt og klart anbefales.
– Læge Tomer Amrami