CD'er

Mindfulness – enkelt og effektivt

Det centrale i mindfulness er evnen til bevidst nærvær og opmærksomhed på det, der ér – lige nu. Denne CD er et redskab til dig, som gerne vil opdage mindfulness og opleve hvilken effekt mindfulness kan have på din mentale og fysiske tilstand. Mindfulness – enkelt og effektivt er et nyttigt redskab, som du kan bruge i din hverdag til bl.a. at opdage dine iboende ressourcer og potentialer.

Har du brug for hjælp til udfordringer med bl.a. stress, tankemylder, depression, smertehåndtering eller angst, vil øvelserne hjælpe dig med at skabe overblik og give dig nyttig indsigt. Den indeholder 5 guidede øvelser og en booklet med en beskrivelse af øvelserne, så du nemt kan komme i gang.

Pris kr. 149,-

Mindfulness for børn og unge

Ro, nærvær og overblik er det, vi ofte mister i en hektisk hverdag. Langt de fleste børn og unge har lange dage i institutioner, skoler og på ungdomsuddannelser og derudover et aktivt fritidsliv. Vores børn og unge er rigtig meget – både i kraft af det samfund, vi lever i og den virtuelle teknologi.

Denne CD tilbyder at en fortjent og ofte tiltrængt pause, der kan bruges til at opleve ro, mærke sig selv og give nærvær. Den kan give et overblik og en hensigtsmæssig tilgang til hverdagens udfordringer. De 7 øvelser kan med fordel bruges i hjemmet og for eksempel i skoler og SFO. Der medfølger en booklet med udførlige beskrivelser og ideer til hver øvelse.

Pris kr. 149,-