Vil du også have brugbare og effektive redskaber til at håndtere din angst?

Det får du på dette online kursus, 7 video-sessioner og 7 reflektionsøvelser.

Hvis du også er træt af at angst sætter begræsninger og skaber ubehag i dit liv, så se med her.

Er du træt af, at angst begrænser dig i din hverdag? Angsten forhindrer dig måske i at gøre, hvad du vil. Du har måske udviklet en undgåelsesadfærd, hvor din energi bruges på at undgå ting, der fremprovokerer angsten. Måske har du også udviklet en sikkerhedsadfærd, som gør, at der er ting, du ikke kan gøre alene, men kun sammen med andre. Kan du genkende disse adfærdsmønstre?

Angst kan styrer de valg, du træffer i din hverdag, og koster enormt meget energi.

Det, der kendetegner dette forløb, er, at du får både viden og redskaber og en mulighed for, hvis du vil, at skabe en integration mellem det – og dermed skabe en forandring. Du får blandt andet redskaber til at håndtere tankemylder, uro og ubehag i kroppen, og til at du kan håndtere din angst, så det ikke længere er angsten, der styrer dig. Du vil også blive introduceret til, hvordan du kan bruge mindfulness som et redskab til at håndtere angst.

I dette online forløb får du de nødvendige redskaber, der skal til for at håndtere din angst, så angst ikke længere bliver styrende i din hverdag. 

I forløbet får du 7 sessioner, og efter hver session er der en skriftlig refleksionsøvelse, som jeg anbefaler, at du bruger tid på, så du kan integrere redskaberne i din hverdag. Køb en notesbog og skriv dine tanker og refleksioner ned til de øvelser, der er vedhæftet efter hver session, så du får mest muligt ud af forløbet og også kan skabe en forandring. For det er muligt, også selvom det lige nu kan synes svært.

Kender du til det at have udfordringer med myldretanker, katastrofetanker og bekymringstanker? Anspændthed, rastløshed, uro, mundtørhed, ondt i maven, humørsvingninger, søvnproblemer, hjertebanken og en følelse af utilpashed i kroppen? Så er det helt almindelige symptomer på angst.

Kender du også til, at angsten bestemmer, hvad du skal og ikke skal, og dermed begrænser dig i det, du gerne vil? Det koster meget energi og er slidsomt.

I dette forløb får du alt det bedste, som jeg gennem mange år har oplevet har gjort en forskel for de mennesker, jeg har hjulpet med angst.

Vidste du, at angst er en af vores fire grundfølelser? Faktisk er angsten en sund og brugbar følelse, der har til formål at sikre din overlevelse. Men når angst bliver et problem for dig, er det i virkeligheden en slags fysiologisk storm i hjernen, en kemisk proces, hvor der udskilles adrenalin. Amygdala, vores krypdyrshjerne, tager fuldstændig over.

Angsten er en god mekanisme, så vi hurtigt kan reagere på noget, der er potentielt farligt, uden først at skulle tænke og vurdere en masse. Vi kan enten kæmpe, flygte eller spille død overfor en løve på savannen. Problemet er, at vi ofte ikke har en løve at løbe fra. Ofte er angst udløst af en længerevarende periode med stress eller oplevelser, som påvirker os, men som vores system har misforstået, eller man kan sige, at når du oplever angst, er der egentlig ikke noget at være bange for. Det skyldes, at dit alarmsystem i hjernen udløses på – lad mig kalde det – en fejlagtig baggrund, altså en tankefejl.

I dette forløb vil du lære at håndtere din angst, så den ikke længere bliver styrende i din hverdag. Det er dig, der sætter dagsordenen. Og det er faktisk slet ikke så besværligt at lære at håndtere din angst. Hvis du vil have de bedste redskaber, som jeg har hjulpet mange med angst med, så har du muligheden her.

 

  • Forløbet her er gennemgået af praktiserende læge Tomer Amrami, som nu også bruger angstredskaber i sin praksis.
  • Hvis du arbejder med mennesker og har brug for inspiration kan du også få noget ud af forløbet her.
  • Dette online forløb bliver allerede brugt i 47 kommuner, a-kasser og uddannelseinstitutioner, fordi de redskaber og viden jeg deler gør en forskel for de mennesker som har valgt at se med.
  • Dette online forløb er optaget i professionelt studie, så lyd og lys er lækre at se og lytte til og der er lavet understøttende grafik der hvor det giver mening.

I forløbet får du:

Jeg har gjort mig umage i at sessionerne ikke er for lange, men at du samtidig for den nødvendige viden og redskaber til at få det bedre. Og tilbagemeldningen er at det er lykkes meget godt.

Du får lige lidt at vide her om hvad sessionerne indeholder så du ved hvad du går ind til:

1. session: Så er du igang med at forandre din angst (7.20)

Intro om angst og de forskellige strategier du måske bruger når du har angst.  

2.session: Tankernes indflydelse på angst (9.33)

Vi skal se på hvordan dine tanker har en afgørende betydning for din angst. Og vi vil arbejde med kognitive redskaber til at du kan begynde at skabe en forandring i dine tanker og dermed hvordan du respondere angst. Så du kan få skabt mere ro i dit nervesystem. Der vil også være små eksperimenter for at du netop kan få en oplevelse af hvor stor indflydelse vores tanker har på vores psykiske trivsel.

3. session: Nuet og den bedste angstøvelse jeg kender (7.53)

I denne session skal vi se på fortiden, fremtiden og de tanker du måske gør dig om dig selv og andre og i den forbindelse vil du få den bedste angstøvelse jeg kender. Som netop kan bruges både til at forebygge angst, men også bruge hvis du bliver udfordret eller angsten buldre derudaf. Den glæder jeg mig til at dele med dig. 

4. session: Bekymringer og personligt lederskab (6.42)

Du vil blive introduceret til hvordan du kan arbejde med at tage personligt lederskab igen og dermed bedre håndtere din angst. Og også få et redskab til hvad du kan gøre med dine bekymringer og angstfulde tanker så de ikke tager magten i hverdagen.

5. session: Et vigtigt trin, at møde angsten. Trygt. (8.52)

I denne session vil vi nænsomt arbejde med hvordan du kan eksponere din angst, så du igen kan få din frihed tila t gøre det du gerne vil. Der vil være flere redskaber i denne session som du kan bruge til gradvist at komme angsten til livs.

6. session: Mindfulness (8.18)

Mindfulness er et virkelig enkelt og effektivt redskab til håndtering af angst. Du får her en forståelse af hvad mindfulness er og hvordan du kan bruge det i din hverdag. Derudover er der vedhæftet 5 mindfulnessøvelser som du kan bruge i din hverdag. 

7. session: 2 gode øvelser og afslutning (5.25)

Du vil i denne session få to gode øvelser som jeg holder meget af og som jeg håber kan gøre en forskel i din hverdag også.

 

Kurset ligger klar til dig på danske Easyme.dk. Så du kan trygt læne dig tilbage og nyde det. 

Du får i alt 55 minutters redskaber og viden til at håndtere din angst for kun 999 kr. Og oveni det – refleksionsøvelser og materiale du kan printe ud og arbejde med så du netop kan få redskaberne integreret i din hverdag. Så det ikke blot er endnu et onlineforløb. Men et forløb der gør en forskel.

Se hvad andre synes om online forløbet

*****”Jeg tror ikke jeg har en egentlig angstdiagnose, men har købt dette forløb og der er mange givtige råd og ting Anja siger som jeg kan bruge i hverdagen og dejligt der i forløbet også er mindfulness med.”

*****”Et rigtig godt forløb om angst med masser af gode øvelser og teori som faktisk allerede har hjulpet mig meget. Musikken i baggrunden beroligede mit nervesystem”

*****”Jeg har svært ved at koncentrere mig, så det godt at sessionerne ikke er for lange og jeg kan gå tilbage og høre en session flere gange. Kan anbefale forløbet”

Anja Ladefoged

Jeg er uddannet psykoterapeut samt stress- og angstbehandler og har arbejdet som psykoterapeut siden 2011. Derudover er jeg uddannet mindfulnessinstruktør og supervisor. Jeg har hjulpet mange mennesker med angst godt videre siden 2011. Og det er alt det bedste fra disse år, jeg har samlet i dette onlineforløb, for netop at kunne gøre en forskel i dit liv også.

Jeg vil gerne dele med dig, hvad jeg nogle gange siger til mine klienter: Husk, du har altid to valg! Det ene er ikke at gøre noget, men tænk så lidt over, hvad gevinsten ved det vil være?

Den anden mulighed er, at du er villig til at lave en forandring. Hvad kunne gevinsten mon være i det tilfælde? En forandring, hvor det ikke handler om bare at overleve og holde ud, men om at leve. Forestil dig, hvordan dit liv så vil se ud. For det er i bund og grund dig, der bestemmer, hvordan du vil have det, og hvilket liv du ønsker at leve.

Jeg vil dele min viden om angsthåndtering med dig, så du kan få et liv, hvor angsten ikke længere er det styrende. Du får nemlig redskaberne i forløbet til at håndtere angsten. Det er netop en investering, som dit fremtidige jeg vil takke dig for.

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)