LadefogedVision

Anja Ladefoged, Mindfulness, Sorø

Vil du gerne opleve, hvordan mindfulness enkelt og effektivt skaber forandring?

Kender du det, at din hverdag er præget af gøremål og to-do lister? Eller stress, uro, bekymringer, tankemylder, angst, smerter og andre helbredsproblemer? Du har det ikke godt, men du ved heller ikke, hvad du skal gøre. Den ene dag tager den anden, og intet forandres.

Som erfaren mindfulness-instruktør ved jeg, hvor effektivt og enkelt mindfulness-teknikker og -tilgange kan hjælpe dig.

Forskning viser, at mindfulness er effektivt og skaber en forandring, uanset om der er tale om fysiske eller psykiske udfordringer.

Vidste du, at der kan måles en ændring i din hjerne efter blot 8 ugers træning med mindfulness?

Det er faktisk ret nemt og vigtigt at træne din hjerne, nu og her samt  god investering i dit fremtidige liv.

Hos mig får du et forløb tilpasset specielt til dine behov og ønsker, der vil støtte dig i præcis de udfordringer, du har. Du kan få en bedre hverdag med mere ro og overskud.

Tænk tilbage på engang, hvor du lavede ingenting. Intet tv, ingen smartphone, ingen dårlig samvittighed over alt det du burde, skulle, kunne, gøre.

Det er sikkert længe siden, ikke?

De fleste af os har en travl hverdag, hvor der ikke er meget tid til egentlig at opdage og mærke, hvordan vi egentlig har det og så bliver det svært at tage vare på det, som der skal tages vare på.

Vi griber tit mobilen for at blive adspredt, men ofte er det ikke nok. Fjernsynet skal helst også køre, for at vi virkelig ikke behøver at tage os af, hvordan vi har det.

Det er synd. For først når vi bliver bevidste, kan vi aktivt tage et valg til at få det bedre – med os selv i vores hverdagsliv og i vores relationer. 

Mindfulness kan hjælpe dig med at skabe en forandring – enkelt og effektivt.

 

Få hjælp fra en erfaren mindfulness-terapeut

Jeg har arbejdet med mindfulness siden 2007 og kender effekten på egen krop. 

Desuden har jeg taget to mindfulness-uddannelser, ligesom jeg har arbejdet professionelt med mindfulness i individuelle forløb, i grupper og på arbejdspladser siden 2010.

Men selvom jeg har mange års erfaring, bliver jeg stadig imponeret over, hvor meget de enkle teknikker hjælper mine klienter med f.eks. stress, angst, smertehåndtering tristhed og depression. Mindfulness styrker vores fysiske og mentalt helbred.

Jeg ved, at mindfulness gør en forskel. Vil du også gerne opleve det? Så tag endelig kontakt. 

Vil du også gerne opleve det?

"Gennem mit forløb har Anja været en fantastisk empatisk terapeut med en kæmpe portion ro og menneskelig varme."

Da jeg startede i terapi/mindfulness hos Anja, var jeg i en turbulent og kaotisk tid i mit privat- samt arbejdsliv og havde brug for at få et overblik og ro på mit liv. Da jeg tidligere har haft depression, var jeg meget bekymret for om dette var ved at ske igen. Dette kom ikke til at ske; takket være især Anja og hendes kompetente og yderst professionelle terapi og behandling.

Gitte Jørgensen, Aalborg