Udtalelser

Læs her, hvad andre har oplevet i samarbejdet med mig.

Jeg har fået gode værktøjer og redskaber til både til her og nu og hvad jeg skal gøre fremover. Fået en opmærksomhed på mine stresssignaler og skal lytte til mig selv og min krop fordi det bliver jeg nødt til for ikke at få tilbagefald. Også for at jeg kan opdage mønstre og forandre dem. Et stort punkt for mig har været at jeg skal træffe nogle valg som kan gavne og styrke mig og noget der skal forandres fremadrettet. Jeg skal tænke over hvad jeg sige til mig selv og se på mig selv med de milde øjne. Den kognitive diamant som Anja gennemgik, gjorde at jeg fik nogle tanker om hvad jeg egentlig fortæller mig selv og hvad jeg konkret kan forholde mig til.

Det er rart at få anerkendelsen af den kamp jeg har kæmpet i 30 år og som ingen har set. Og at få at vide at nu må jeg gerne trække vejret og få ro på og at det fra fortiden er overstået. Jeg syntes Anja er god til at hjælpe mig med at sætte ord på de ting som jeg selv kan have svært ved. Jeg syntes forløbet har været godt og at Anja ikke har presset mig til noget som hun har fornemmet jeg ikke kunne. Og det gør måske også at jeg ikke helt har kunnet opretholde min facade og det har faktisk været rart at jeg ikke har behøvet at sætte den front på som jeg altid har brugt. Det kan anbefales.

Claus C. 2021

Det har været godt at komme her og det skaber tryghed. Det har været rigtig godt at jeg har turde åbne mig og ikke følt mig forkertgjort og kunne være med min angst og følte jeg var i sikre hænder. Jeg har fået redskaber som jeg kan bruge i min hverdag. Det har været stille og rolig, lige som jeg havde brug for. Jeg har været bedre til at få redskaberne omsat i praksis end tidligere. Det der er blevet vendt, bruger jeg et par dage til efterfølgende til at arbejde med og slippe det der skal slippes og det giver en lethed.

Mette O. 2021

Det har helt klart været et givende og lærerigt forløb, som har det givet mig værkstøjer til at tackle svære situationer og det gør at livet er blevet nemmere. Jeg har opdaget mine egne indre ressourcer som gør at jeg har mere styrke at læne mig ind i og det gør at jeg i dag står et stærkere sted i mit liv.  En fornøjelse at komme her og Anja har været god til at tune sig ind på hvad jeg havde brug for.

Heidi J. 2021

Det har været et af de bedste forløb jeg har deltaget i. Anja har givet mig redskaber til at håndtere mit tankemylder som jeg kan bruge i hverdagen og som hjælper mig. Jeg føler mig mødt og hørt. Jeg har fået det meget bedre og kan klart anbefale et forløb hos Anja.

Sarah H. 2021

Jeg vil gerne have at kommune skal vide at det har været et godt tilbud og de redskaber vi har arbejdet med har været brugbare og hjælpsomme i mn hverdag.  Vi har haft nogle gode faglige snakke som har hjulpet mig. Anja har været imødekommende og forstået min situation og givet positivt feedback som jeg virkelig har kunnet bruge til noget. Anja har været god til at give mig en positiv guidning og jeg har fået det markant bedre mens jeg har gået i forløb hos Anja. 

Henrik V. 2021

Jeg har været glad for at komme her. Jeg syntes Anja er god til at lytte og forstå mine problemer og kommer med mange gode forslag, som jeg ikke umiddelbart tænker. For når jeg er i et sort hul, kan jeg jo ikke se tingene klart. Men det kan Anja. Og de nye veje og  værkstøjer som hun giver mig har hjulpet mig. Jeg kan se lyspunkter i det som Anja siger og jeg får det bedre for hver gang. 

Kevin 2021

Jeg ville klart anbefale Anja til andre der har behov for terapi. Anja er super sød og lyttende og forstående. Man kan virkelig mærke Anja brænder for sit arbejde for at hjælpe folk hen til et bedre sted i livet. Man føler sig altid velkommen og forstået. 

Jeg har været i forløb hos Anja og jeg har været super glad for det. Jeg har lært mange ting i vores forløb. Anja for 20 stjerner ud af 10. 

Kirsten K 2021

Tak for et super godt forløb. Og du ved at når jeg har sagt du er pisseirriterende er det fordi dine spørgsmål rammer plet og gør at jeg kan se det i et andet perspektiv. Det gør jo at jeg kan gøre noget ved det og ved hvordan jeg har det. Jeg vil bekræfte vores tid til en opfølgning. Det ser jeg frem til.

Hanne 2020

Jeg har fået gode værktøjer og redskaber til både til her og nu og hvad jeg skal gøre fremover. Fået en opmærksomhed på mine stresssignaler og skal lytte til mig selv og min krop fordi det bliver jeg nødt til for ikke at få tilbagefald. Også for at jeg kan opdage mønstre og forandre dem. Et stort punkt for mig har været at jeg skal træffe nogle valg som kan gavne og styrke mig og noget der skal forandres fremadrettet. Jeg skal tænke over hvad jeg sige til mig selv og ser på mig selv med de milde øjne. Den kognitive diamant som Anja gennemgik, gjorde at jeg fik nogle tanker om hvad jeg egentlig fortæller mig selv og hvad jeg konkret kan forholde mig til. 

Else 2020

Det er rart at få anerkendelsen af den kamp jeg har kæmpet i 30 år og som ingen har set. Og at få at vide at nu må jeg gerne trække vejret og få ro på og at det fra fortiden er overstået. Jeg syntes Anja er god til at hjælpe mig med at sætte ord på de ting som jeg selv kan have svært ved. Jeg syntes forløbet har været godt og at Anja ikke har presset mig til noget som hun har fornemmet jeg ikke kunne. Og det gør måske også at jeg ikke helt har kunnet opretholde min facade og det har faktisk været rart at jeg ikke har behøvet at sætte den front på som jeg altid har brugt. Jeg kan helt klart kan anbefale et forløb hos Anja.

Torben 2020

Stress havde været en udfordring for mig gennem længere tid som leder. Mere end jeg i lang tid ville erkende. Jeg fik et forløb hos Anja og det har virkelig ændret mit stressniveau. Jeg fik øje på hvad der stresser mig og hvad jeg helt konkret kunne gøre. Anja har givet mig gode indsigter og gode konkrete værktøjer jeg har kunnet bruge konstruktivt i min hverdag som leder og som menneske. Min bedste anbefaling.

Tina og Michael 2020

Vores teenager havde store problemer med sit selvværd. Det hjalp Anja hende med at genopdage og vi har fået en glad pige igen som nu stoler på sig selv og er blevet social igen. 

M og T

Vores datter på 9 år havde angst, ville ikke sove hos bedsteforældre, ikke i skole, ikke med hjem til veninder og i det hele taget bare være med en af os hele tiden. Det var en hård og lang periode inden vi erkendte vi havde brug for mere hjælp. Derfor opsøgte vi Anja og vores datter fik straks tillid. Anja havde os med hele vejen således vi var en aktiv del af det. Det gjorde en forskel. Vores datter fik små opgaver hun kunne overkomme og på ganske kort tid fik vi en glad datter der trives og ja – bare udvikler sig som hun skal. Tusind tak og vi vil klart give dig vores beste anbefaling.

Helle og P. J. 2020

Vi valgte at gå i parterapi da vi faktisk i affekt var blevet skilt den ene dag. Vi var i en stor krise og da vi blev skilt mærkede vi allerede dagen efter at det ikke var det rigtige. Så vi havde gennem venner hørt om Anja og ringede til hende og drøftede om vi skulle komme hos hende med vores problematik. Vi har været her nu 5 gange og det har reddet vores ægteskab (vi kunne annullere skilsmissen). Det har været et hårdt forløb da Anja hele tiden har holdt os på hver vores banehalvdel og så samtidig lært os hendes udtryk – hvordan kan I spille hinanden bedre? Det var et spørgsmål som gjorde en stor forskel for os. Og hvor Anja fulgte op med redskaber og øvelser til hvordan vi kunne spille hinanden bedre. Vi vil helt klart anbefale parterapi hos Anja Ladefoged. 

K og T 2020

Vi havde knas (big time) i vores parforhold og blev anbefalet parterapi hos Anja. Vi kunne ikke selv længere se en udvej selvom vi stadig elskede (og elsker) hinanden. Anja var virkelig skarp til at få sat lys på vores mønstre og hvad det var vi gjorde mod i hinanden i stedet for, for hinanden. Vi fik helt konkret redskaber og vi fik ændret på den dårlige dynamik imellem os. Efter det her forløb har vi besluttet os for at vi nu vil komme hos Anja hvert ½ år til et tjek. 

Brit, Slagelse

Jeg vil aldrig have været foruden Anja- hverken som person eller hendes viden… hun er guld værd og er meget kompetent… Utrolig dygtig.

Læge Tomer Amrami

Anja har holdt et fantastisk foredrag om mindfulness i forbindelse med teambuilding-weekenden i vores lægepraksis. Det var meget lærerigt og klart anbefales.

Jens J.

Tak for kurset, Mind-Op selvudvikling, jeg har glædet mig til hver eneste aften. Jeg vil gerne giver en feedback på, hvad jeg synes jeg har fået ud af det.
– For det første en opfriskning af, at man skal møde andre mennesker med åbent sind uden at dømme på forhånd. Det er selvklart vigtigt og givende, men i praksis ikke altid så nemt. Jeg er blevet meget bedre til det.
– Repetitionen af meditationsøvelserne er altid godt, træning gør mester.
– Samtalerne med de andre og den åbenhed, de udviste – takket være dine oplæg – var meget givende. Der blev virkeligt åbnet op og det giver meget at være den, der lytter, spørger og prøver at forstå. Meget spændende. Øvelserne omkring familieforhold var også fine.

Margit, Slagelse

En gang imellem er man heldig og møde lige den rette person på det rigtige tidspunkt. En som kan ændre livet for en til det bedre… Den person har jeg mødt, da jeg havde mest behov for det. Hun forstod at tale med mig, så jeg forstod hvad der blev sagt. Hun hjalp mig med at få min tro på mig selv tilbage og få sagt farvel til min fortid på en god måde. Hun hjalp mig til at indse, at JEG er god nok, har en masse ressourcer, og gav mig min tro på mit selvværd tilbage.

Kan jeg sige at hun har reddet mit liv? Ja, det kan jeg …. for det føler jeg bestemt Anja Ladefoged Christensen har gjort. Jeg er dig SÅ taknemlig Anja, for uden dig var jeg ikke kommet så langt. Og derfor kære venner …. får Anja mine varmeste anbefalinger af hele mit hjerte. Tak for din søde væremåde Anja, du er simpelthen guld værd. Jeg kan ikke mindes, at jeg før har været så glad for livet og mig selv, som jeg er nu.

Vibeke

Det er virkelig givende at komme hos dig. Dine spørgsmål er så skarpe og du rammer lige ind hver gang. Det får mig til at reflektere og det har gjort at jeg virkelig er begyndt at tage ansvar for mig selv på en helt ny måde. Og det forandrer så meget i mit liv. Mine relationer og ikke mindst på arbejde. Vi ses om en uge. 

Mette K., Slagelse

Jeg har virkelig været glad for dine konsultationer og dette kursus (8 ugers mindfulnesskursus), sikke en forandring og glæde det har skabt og fortsat skaber i mit liv. Jeg når ikke altid i mål med de ting, jeg har sat mig for at ville ændre, men jeg når et lille skridt hver dag, og de små skridt vil jo tilsammen og med tiden blive til flere kilometer. Så tak for dig!!

Claus T.

Super relevant ifm stress , virkelig gode resultater.

Mette

Jeg har de bedste oplevelser med mindfulness forløb hos Anja.

Sebastian

Mit forløb hos Anja har været meget mere værd end noget andet forløb hos psykiater/psykolog. Jeg er evigt taknemmelig for mine sessioner hos Anja og håber jeg engang får mulighed for at have endnu et forløb hos hende.

Sarah

Anja er fantastisk, også som menneske, til at se det inderste af jeg’et og derfra give værktøjer til mindfulness, som hænger ved. Anja er en personlighed, der sætter sig i ens baghoved som en lille talende engel, når man har aller mest brug for det.

Steen N, Ruds Vedby

Sender dig glade og taknemmelige tanker her i dag hvor jeg har været ædru i to år. (Det gør jeg nu også mange andre dage). Du har en stor andel i, at jeg har et rigtig godt liv idag.

Gitte Jørgensen, Aalborg

Jeg er kommet hos Anja i Sorø siden april 2012 , hvor jeg fik hende anbefalet af en god kollega. Da jeg startede i terapi/mindfulness hos Anja, var jeg i en turbulent og kaotisk tid i mit privat- samt arbejdsliv og havde brug for at få et overblik og ro på mit liv.

Da jeg tidligere har haft depression, var jeg meget bekymret for om dette var ved at ske igen. Dette kom ikke til at ske; takket være især Anja og hendes kompetente og yderst professionelle terapi og behandling. Gennem mit forløb har Anja været en fantastisk empatisk terapeut med en kæmpe portion ro og menneskelig varme, som jeg hurtigt fik en stor og dyb respekt for samt tillid til.

Jeg har desværre måtte afslutte mit forløb hos Anja dec. 2014 – kun grundet flytning til jylland.
Mine største anbefalinger til Anja.

Anne

Tak for dig: du har skabt udviklende og fortrolige rammer for vores gruppe. Du har været inspirerende og super autentisk med dit nærværende væsen. Gennem mindfulness har du givet mig en skøn gave: stadig mere kærligt & bevidst nærvær i mit liv, ligesom det er.
– Kærlige hilsner fra Anne

Elisabeth, Sorø

Da jeg startede i terapi hos Anja var mit selvværd meget lavt. Gennem samtale og øvelser har jeg fundet ud af at jeg er god som jeg er og er værdifuld som andre mennesker. Jeg har lært at følge mit hjerte frem for at være styret af hvad jeg tror andre forventer af mig. Jeg er Anja dybt taknemmelig for støtte, varme og den personlige udvikling jeg har gennemgået.
Jeg er i dag et friere og livsglad menneske og tør gå mine egne veje.

Pernille, Sorø

Her en lille julehilsen, som du i den grad har fortjent. Du har hjulpet mig så meget med, at komme ovenpå og det er jeg meget taknemmelig for, og ja jeg skal selv gøre meget af arbejdet, men uden dig, var jeg ikke kommet ovenpå og stadigvæk have et job. Din Mindfulness er så god og jeg ville ikke kunne undvære det. Alt godt til dig og din familie.
Venlig hilsen Pernille, Sorø

Tanja

Bliver simpelthen nødt til at sige et kæmpe stort tak. I går da jeg kom hjem tog jeg en lang lur, og da jeg vågnede og sku fortælle min kæreste om vores session, fik tårnene fik frit løb. Jeg græd og græd. Men det var en kæmpe forløsning. Jeg oplever at vi har fået fat i noget dybt og vigtigt.

Jeg ved at ansvarsløsheden ikke forsvinder med det samme, men for første gang ser jeg lys, jeg har fået øje på noget utrolig vigtigt, og er sikker på det hæmmer mig på så mange punkter. Det har jeg endelig fået mulighed for at slippe, og jeg er så utrolig taknemlig for din hjælp og din støtte.
Jeg havde og har følelsen af ligeværd sammen med dig, og jeg føler mig set og hørt.

Lise, Slagelse

Anja`s ro, nærvær og det at hun ikke stiller spørgsmål efter bogen – men til lige der hvor jeg er, har gjort en kæmpe forskel for mig. For første gang i mit liv føler jeg mig mødt, forstået og hørt. Jeg har prøvet mange forskellige ting før, men med Anja´s hjælp fandt jeg hjem til mig selv. Anja, du ved hvor taknemmelig jeg er for din støtte og måde at være på.
– Lise, Slagelse

Helle, lærer

Jeg vil gerne anmelde jeres CD “Mindfulness for børn og unge”. Det er en helt fantastisk CD. Anja ved, at hun taler til børn og unge. Man kan høre, at hun har arbejdet med børn og kender deres reaktionsmønstrer. Selve øvelserne er tidsmæssige godt timet. Børnene kan koncentere sig i de minutter øvelserne varer. Indholdet er også noget børnene kan forholde sig til.

Musikken i øvelserne er balsam i ørene i en ellers larmfyldt hverdag i en skole. Jeg har brugt Cd ´en i en 1., 4. og 6 kl. Desuden er den afprøvet med succes i en klasse hvor der udelukkende er ADHD elever. Mine kollegaer spørger nu: Hvad koster den og hvor kan vi købe den? Tusinde tak for jeres gode arbejde.
– Helle, lærer

Anne, Køge

Det kan siges simpelt – det har været alle pengene værd, TAK
– Anne, Køge

Pernille Valet Fyrstlev

Anja Ladefoged, har været tilknyttet freelance som psykoterapeut til Sporskift i perioden november 2014 til april 2016. I denne periode har hun har suppleret vores arbejde, der består i at yde ledige borgere individuelle og håndholdte forløb med henblik på at motivere og afklare dem til at vende tilbage til beskæftigelse og selvforsørgelse.

– Anjas særlige forcer skal findes i hendes evne til at skabe øjeblikkelige og tillidsfulde personlige relationer. Anja møder alle mennesker i øjenhøjde, med et usædvanligt stort nærvær, der får borgere til velvilligt at møde stabilt op, også når de i tidligere lignende forløb, har været ustabile i fremmøde.

– Anja er et særdeles behageligt menneske, der evner at få mennesker til at åbne op for deres dybeste følelser, skam og ubearbejdede traumer for gradvis at udvikle deres kompetencer til at hele sig selv og udøve egenomsorg.

– Det er tydeligt, at Anja tror på potentialet i alle og evner at få folk til selv at se og opleve dette, at hun kan lede dem mod ansvarstagen og positiv forandring. Anja har en høj terapeutisk faglighed, der understøtter hendes menneskelige egenskaber i at flytte mennesker med succes.

– Anja arbejder selvstændigt og besidder en høj grad af ærekærhed og faglig stolthed og løser sine opgaver med etisk værdighed, der skaber tryghed for Sporskifts borgere og samarbejdspartnere. Anja er en loyal og god kollega og 100% mødestabil, som jeg hermed giver mine varmeste anbefalinger.
– Pernille Valet Fyrstlev, HR-administrator

Morten, Næstved

Det jeg har oplevet der gjorde den største forskel for mig, var Anja´s nærvær og hendes faglige kompetencer. Havde et mål med samtalerne hos Anja og det blev indfriet. Kan varmt anbefale samtaler med Anja.
– Morten, Næstved

Udtalelse fra “Sjov for børn”

CD’en ”Mindfulness for børn & unge” – psykoterapeut og mindfulnessinstruktør Anja Ladefoged Christensen står bag CD’en ”Mindfullness for børn & unge”. Med en imødekommende stemme og venlighed guider Anja Ladefoged Christensen lytteren – barnet eller den unge – igennem seks forskellige øvelser, mens den sidste øvelse er henvendt til voksne.

Øvelserne tager afsæt i at skabe en øget krops- og tankebevidsthed. Åndedrættet er i centrum, ligesom barnet eller den unge trænes i at mærke sig selv og få en god kontakt med kroppen. ”Mindfullness for børn & unge” fortjener stor ros! Det er et velbearbejdet materiale, der er nemt at gå til og som på pædagogisk vis vejleder i mindfullness.

Forældrene kan læse nærmere i den tilhørende booklet, hvor Anja Ladefoged Christensen gennemgår alle øvelser. Mindfullness bliver tilgængeliggjort på allerbedste vis med denne CD!
– Udtalelse fra “Sjov for børn”

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)