Udtalelser

CD’en ”Mindfulness for børn & unge” – psykoterapeut og mindfulnessinstruktør Anja Ladefoged Christensen står bag CD’en ”Mindfullness for børn & unge”. Med en imødekommende stemme og venlighed guider Anja Ladefoged Christensen lytteren – barnet eller den unge – igennem seks forskellige øvelser, mens den sidste øvelse er henvendt til voksne. Øvelserne tager afsæt i at skabe en øget krops- og tankebevidsthed. Åndedrættet er i centrum, ligesom barnet eller den unge trænes i at mærke sig selv og få en god kontakt med kroppen. ”Mindfullness for børn & unge” fortjener stor ros! Det er et velbearbejdet materiale, der er nemt at gå til og som på pædagogisk vis vejleder i mindfullness. Forældrene kan læse nærmere i den tilhørende booklet, hvor Anja Ladefoged Christensen gennemgår alle øvelser. Mindfullness bliver tilgængeliggjort på allerbedste vis med denne CD!
– Udtalelse fra “Sjov for børn”

Det jeg har oplevet der gjorde den største forskel for mig, var Anja´s nærvær og hendes faglige kompetencer. Havde et mål med samtalerne hos Anja og det blev indfriet. Kan varmt anbefale samtaler med Anja.
– Morten, Næstved

Anja Ladefoged, har været tilknyttet freelance som psykoterapeut til Sporskift i perioden november 2014 til april 2016. I denne periode har hun har suppleret vores arbejde, der består i at yde ledige borgere individuelle og håndholdte forløb med henblik på at motivere og afklare dem til at vende tilbage til beskæftigelse og selvforsørgelse.
– Anjas særlige forcer skal findes i hendes evne til at skabe øjeblikkelige og tillidsfulde personlige relationer. Anja møder alle mennesker i øjenhøjde, med et usædvanligt stort nærvær, der får borgere til velvilligt at møde stabilt op, også når de i tidligere lignende forløb, har været ustabile i fremmøde.
– Anja er et særdeles behageligt menneske, der evner at få mennesker til at åbne op for deres dybeste følelser, skam og ubearbejdede traumer for gradvis at udvikle deres kompetencer til at hele sig selv og udøve egenomsorg.
– Det er tydeligt, at Anja tror på potentialet i alle og evner at få folk til selv at se og opleve dette, at hun kan lede dem mod ansvarstagen og positiv forandring. Anja har en høj terapeutisk faglighed, der understøtter hendes menneskelige egenskaber i at flytte mennesker med succes.
– Anja arbejder selvstændigt og besidder en høj grad af ærekærhed og faglig stolthed og løser sine opgaver med etisk værdighed, der skaber tryghed for Sporskifts borgere og samarbejdspartnere. Anja er en loyal og god kollega og 100% mødestabil, som jeg hermed giver mine varmeste anbefalinger.
– Pernille Valet Fyrstlev, HR-administrator

Det kan siges simpelt – det har været alle pengene værd, TAK
– Anne, Køge

Jeg vil gerne anmelde jeres CD “Mindfulness for børn og unge”. Det er en helt fantastisk CD. Anja ved, at hun taler til børn og unge. Man kan høre, at hun har arbejdet med børn og kender deres reaktionsmønstrer. Selve øvelserne er tidsmæssige godt timet. Børnene kan koncentere sig i de minutter øvelserne varer. Indholdet er også noget børnene kan forholde sig til. Musikken i øvelserne er balsam i ørene i en ellers larmfyldt hverdag i en skole. Jeg har brugt Cd ´en i en 1., 4. og 6 kl. Desuden er den afprøvet med succes i en klasse hvor der udelukkende er ADHD elever. Mine kollegaer spørger nu: Hvad koster den og hvor kan vi købe den? Tusinde tak for jeres gode arbejde.
– Helle, lærer

Anja`s ro, nærvær og det at hun ikke stiller spørgsmål efter bogen – men til lige der hvor jeg er, har gjort en kæmpe forskel for mig. For første gang i mit liv føler jeg mig mødt, forstået og hørt. Jeg har prøvet mange forskellige ting før, men med Anja´s hjælp fandt jeg hjem til mig selv. Anja, du ved hvor taknemmelig jeg er for din støtte og måde at være på.
– Lise, Slagelse

Hej kære Anja
Bliver simpelthen nødt til at sige et kæmpe stort tak. I går da jeg kom hjem tog jeg en lang lur, og da jeg vågnede og sku fortælle min kæreste om vores session, fik tårnene fik frit løb. Jeg græd og græd. Men det var en kæmpe forløsning. Jeg oplever at vi har fået fat i noget dybt og vigtigt. Jeg ved at ansvarsløsheden ikke forsvinder med det samme, men for første gang ser jeg lys, jeg har fået øje på noget utrolig vigtigt, og er sikker på det hæmmer mig på så mange punkter. Det har jeg endelig fået mulighed for at slippe, og jeg er så utrolig taknemlig for din hjælp og din støtte.
Jeg havde og har følelsen af ligeværd sammen med dig, og jeg føler mig set og hørt.
1000 tak. Jeg glæder mig rigtig meget til næste gang.
Kærlig hilsen Tanja

Her en lille julehilsen, som du i den grad har fortjent. Du har hjulpet mig så meget med, at komme ovenpå og det er jeg meget taknemmelig for, og ja jeg skal selv gøre meget af arbejdet, men uden dig, var jeg ikke kommet ovenpå og stadigvæk have et job. Din Mindfulness er så god og jeg ville ikke kunne undvære det. Alt godt til dig og din familie.
Venlig hilsen Pernille, Sorø

Da jeg startede i terapi hos Anja var mit selvværd meget lavt. Gennem samtale og øvelser har jeg fundet ud af at jeg er god som jeg er og er værdifuld som andre mennesker. Jeg har lært at følge mit hjerte frem for at være styret af hvad jeg tror andre forventer af mig. Jeg er Anja dybt taknemmelig for støtte, varme og den personlige udvikling jeg har gennemgået.
– Jeg er i dag et friere og livsglad menneske og tør gå mine egne veje.
TAK Anja!
– Elisabeth Lind, Sorø

Kære Anja
Tak for dig: du har skabt udviklende og fortrolige rammer for vores gruppe. Du har været inspirerende og super autentisk med dit nærværende væsen. Gennem mindfulness har du givet mig en skøn gave: stadig mere kærligt & bevidst nærvær i mit liv, ligesom det er.
– Kærlige hilsner fra Anne

Jeg er kommet hos Anja i Sorø siden april 2012 , hvor jeg fik hende anbefalet af en god kollega. Da jeg startede i terapi/mindfulness hos Anja, var jeg i en turbulent og kaotisk tid i mit privat- samt arbejdsliv og havde brug for at få et overblik og ro på mit liv. Da jeg tidligere har haft depression, var jeg meget bekymret for om dette var ved at ske igen. Dette kom ikke til at ske; takket være især Anja og hendes kompetente og yderst professionelle terapi og behandling. Gennem mit forløb har Anja været en fantastisk empatisk terapeut med en kæmpe portion ro og menneskelig varme, som jeg hurtigt fik en stor og dyb respekt for samt tillid til. Jeg har desværre måtte afslutte mit forløb hos Anja dec. 2014 – kun grundet flytning til jylland.
Mine største anbefalinger til Anja.
-Gitte Jørgensen, Aalborg

Kære Anja
Sender dig glade og taknemmelige tanker her i dag hvor jeg har været ædru i to år. (Det gør jeg nu også mange andre dage). Du har en stor andel i, at jeg har et rigtig godt liv idag.
-Steen N, Ruds Vedby

Jeg har virkelig været glad for dine konsultationer og dette kursus (8 ugers mindfulnesskursus), sikke en forandring og glæde det har skabt og fortsat skaber i mit liv. Jeg når ikke altid i mål med de ting, jeg har sat mig for at ville ændre, men jeg når et lille skridt hver dag, og de små skridt vil jo tilsammen og med tiden blive til flere kilometer. Så tak for dig!!”
– Fra Mette K, Slagelse

En gang imellem er man heldig og møde lige den rette person på det rigtige tidspunkt. En som kan ændre livet for en til det bedre… Den person har jeg mødt, da jeg havde mest behov for det. Hun forstod at tale med mig, så jeg forstod hvad der blev sagt. Hun hjalp mig med at få min tro på mig selv tilbage og få sagt farvel til min fortid på en god måde. Hun hjalp mig til at indse, at JEG er god nok, har en masse ressourcer, og gav mig min tro på mit selvværd tilbage. Kan jeg sige at hun har reddet mit liv? Ja, det kan jeg …. for det føler jeg bestemt Anja Ladefoged Christensen har gjort. Jeg er dig SÅ taknemlig Anja, for uden dig var jeg ikke kommet så langt. Og derfor kære venner …. får Anja mine varmeste anbefalinger af hele mit hjerte. Tak for din søde væremåde Anja, du er simpelthen guld værd. Jeg kan ikke mindes, at jeg før har været så glad for livet og mig selv, som jeg er nu. Kærlig hilsen til dig
– Margit, Slagelse

Kære Anja
Tak for kurset, Mind-Op selvudvikling, jeg har glædet mig til hver eneste aften. Jeg vil gerne giver en feedback på, hvad jeg synes jeg har fået ud af det.
– For det første en opfriskning af, at man skal møde andre mennesker med åbent sind uden at dømme på forhånd. Det er selvklart vigtigt og givende, men i praksis ikke altid så nemt. Jeg er blevet meget bedre til det.
– Repetitionen af meditationsøvelserne er altid godt, træning gør mester.
– Samtalerne med de andre og den åbenhed, de udviste – takket være dine oplæg – var meget givende. Der blev virkeligt åbnet op og det giver meget at være den, der lytter, spørger og prøver at forstå. Meget spændende. Øvelserne omkring familieforhold var også fine.
– Mange tak – Venlig hilsen Jens J.

Anja har holdt et fantastisk foredrag om mindfulness i forbindelse med teambuilding-weekenden i vores lægepraksis. Det var meget lærerigt og klart anbefales.
– Læge Tomer Amrami

Jeg vil aldrig have været foruden Anja- hverken som person eller hendes viden… hun er guld værd og er meget kompetent… Utrolig dygtig.
– Brit, Slagelse

Vores datter på 9 år havde angst, ville ikke sove hos bedsteforældre, ikke i skole, ikke med hjem til veninder og i det hele taget bare være med en af os hele tiden. Det var en hård og lang periode inden vi erkendte vi havde brug for mere hjælp. Derfor opsøgte vi Anja og vores datter fik straks tillid. Anja havde os med hele vejen således vi var en aktiv del af det. Det gjorde en forskel. Vores datter fik små opgaver hun kunne overkomme og på ganske kort tid fik vi en glad datter der trives og ja – bare udvikler sig som hun skal. Tusind tak og vi vil klart give dig vores beste anbefaling. Er denne sms ok? Kærlig hilsen M og T.