En gang imellem er man heldig og møde lige den rette person på det rigtige tidspunkt. En som kan ændre livet for en til det bedre… Den person har jeg mødt, da jeg havde mest behov for det. Hun forstod at tale med mig, så jeg forstod hvad der blev sagt. Hun hjalp mig med at få min tro på mig selv tilbage og få sagt farvel til min fortid på en god måde. Hun hjalp mig til at indse, at JEG er god nok, har en masse ressourcer, og gav mig min tro på mit selvværd tilbage.

Kan jeg sige at hun har reddet mit liv? Ja, det kan jeg …. for det føler jeg bestemt Anja Ladefoged Christensen har gjort. Jeg er dig SÅ taknemlig Anja, for uden dig var jeg ikke kommet så langt. Og derfor kære venner …. får Anja mine varmeste anbefalinger af hele mit hjerte. Tak for din søde væremåde Anja, du er simpelthen guld værd. Jeg kan ikke mindes, at jeg før har været så glad for livet og mig selv, som jeg er nu.

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)