Mød Anja

Velkommen til! 

Jeg håber, du vil syntes det er hyggeligt at møde mig. Og ikke mindst lærerigt, hjælpsomt og samtidig udfordrende. 

Jeg brænder for at arbejde med mennesker, der har brug for forandring og at højne livskvaliteten. Derfor grundlagde jeg i 2011 Ladefogedvision, som er mit 4. hjertebarn udover mine 3 børn. 

Tag endelig kontakt for at finde ud af om jeg er den rette. 

Mit navn er Anja Ladefoged, og det er mig, du møder, når du kontakter Ladefogedvision. Jeg grundlagde Ladefogedvision i 2011 fordi jeg brænder for at gøre en forskel. Ladefoged er mit slægtsnavn, og det har en stor betydning for mig og vision fordi jeg netop har en vision om at forandre og skabe livskvalitet, tryghed og tillid – derfor Ladefogedvision.

Jeg vægter, at min faglighed hele tiden udfordres, lærer nyt og udvikler mine måder at anskue tematikker på. Det gør jeg dels med supervision og efteruddannelser og dels i mit daglige arbejde med klienter – så jeg kan hjælpe dig og dine bedst muligt.

Jeg er nysgerrig og tør stille de spørgsmål, der netop udfordrer dig og som giver indsigt til udsigt. Som en af mine klienter sagde… “Altså Anja, nu stiller du igen de der trælse spørgsmål – som gør jeg må stoppe op”.

Jeg får ofte tilbagemeldninger på at jeg er støttende, nærværende og tør udfordre til udvikling – på en respektfuld måde.

Jeg er født 1972 i Nordjylland, hvor jeg er opvokset. Mit liv har nok været som de fleste andres med sorger, tab og sygdom tæt på, men også glæde, kærlighed, gode relationer, og et liv som til tider har været en dans mellem dette. Det har været med til at forme mig, til den jeg er i dag. Jeg har været gift med min mand siden 1995, og sammen har vi (syntes vi selv) 3 fantastiske børn.

Jeg er et menneske, som elsker at dykke ned og til stadighed specialisere mig indenfor psykoterapi, blive endnu skarpere på det jeg gør – så jeg kan hjælpe dig og dine bedst muligt. 

Min faglige baggrund

 

Psykoteraput mpf 

 Jeg er uddannet psykoterapeut fra ID-academy og har siden 2011 arbejdet som psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk psykoterapeut forening, som er en kvalitetssikring af mit arbejde som psykoterapeut, 

  • Certificering som psykoterapeut er foregået hos et anerkendt og akkrediteret psykoterapeutinstitut
  • Overholder etiske regler 
  • Tavshedpligt
  • Deltager i supervision
  • Deltager i efteruddannelse 
  • Har en foregående uddannelse som socialrådgiver og 3-årig diplomuddannelse i børn og unge

Mindfulnessinstruktør og mindfulnesscoach

I 2007 startede jeg med mindfulness, de første år hvor jeg selv deltog i kurser og forløb.  Og i 2009 startede jeg på min første mindfulnessuddannelse. Jeg tog endnu en mindfulnessuddannelse og har taget det bedste fra de 2 og mine egne erfaringer og bringer det nu i spil i forløb – både individuelle og i grupper.

Jeg underviser og holder foredrag om mindfulness og blev i 2019 godkendt som mindfulness underviser af praktiserende læger – PLO. Jeg har selv en daglig praksis med meditation. 

Systemisk, familie og organisatorisk opstillings facilitator

Jeg er som en af de første i Danmark certificeret i denne metode i 2017 og blev efterfølgende ansat i instituttet ISFO og var med til at undervise og videreformidle denne metode. Det er en metode jeg lærte at kende i 2009 og var fra starten imponeret over denne metodes evne til forandring og indsigt og den måde den skaber forståelse på. 

Angstbehandler

Jeg er uddannet som angstbehandler for børn og unge med udgangspunkt i metoden coolkids og chilled. Et evidensbaseret program som sikre, en vej ud af angst for børn og unge.

Derudover har jeg gennem årene arbejdet meget med voksne med angst og har gennem kurser og supervision fået en forståelse for angst og hvordan angst kan forandres så det ikke længere er angst der bliver det styrende. 

Stressbehandler

Gennem årene har jeg mødt mange mennesker med stress og fået erfaring i at arbejde med stressramte. Jeg har taget en decideret efteruddannelse for psykoterapeuter som stressbehandler hos en af Danmarks førende indenfor stress, Stressambassadøren. Samt taget en 1- årig efteruddannelse hos Marianne Bentzen også med fokus på at håndtere stresstilstande. 

Parterapeut

Jeg har tage en 1-årig efteruddannelse hos Hanne Hostrup. Samt kurser hos Jette Simon i EFT -metoden. Jeg har også taget et 1- årigt kursus hos Neel Fasting og Ruth Skovgaard om pardynamikker. Derudover er jeg sammen med en kollega ved at skrive en bog til par der ønsker at styrke kærligheden og parforholdet. Udkommer i 2024. 

Supervisor

2 årig uddannelse som supervisor hos Ameyo Katharina Barfred-Dixon og Lianne Ervoldsen.

 

Du kan læse mere her om hvad forskellen er på en psykoterapeut og en psykolog  https://psykoterapeutforeningen.dk/psykoterapi/psykoterapeut-vs-psykolog-og-psykiater

Jeg har mere at fortælle! Vil du holde kontakten? Du kan finde mig på LinkedIn, hvor jeg gerne holder kontakten med dig.

Tilmeld dig også mit nyhedsbrev og få mine mindfulness øvelser med. Lad os sammen skabe indre ro og balance i dit liv.

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)