Vil du også opleve, hvilken forandring mindfulness kan skabe – enkelt og effektivt?

Det kan du på dette online kursus, hvor du får 8 video-sessioner og 8 reflektionsøvelser.

Følg kurset og få Mindfulness integreret i din hverdag. Enkelt og effektivt.

Mindfulness er en evidensbaseret metode, der skaber en forandring, både på dit mentale velvære, fysiske helbred og din trivsel generelt – og så er det ret enkelt. Det eneste det kræver, er at du vælger at gøre det.

Vidste du at sundhedsstyrelsen også anbefaler Mindfulness, udover søvn, kost og motion?

I forløbet her vil du blive guidet igennem den mest relevante teori og mindfulnessøvelser, så du ret enkelt kan komme i gang. Og på den måde opleve den forskel, der sker når du aktivt vælger at investere i dig selv. For som jeg ofte siger… du må gøre noget i dag, som dit fremtidige jeg vil takke dig for. Ikke at gøre noget, skaber ingen forandring.

Jeg har baseret dette forløb på Jon Kabat Zinn evidensbaseret program, samt de erfaringer jeg har gjort mig med at have mange mennesker jeg har haft i mindfulnessforløb siden 2011. Jeg har selv praktiseret mindfulness siden 2007, dagligt. Og det gør altså en forskel.

Mindfulness gør en forskel ved:

 • stress, depression eller angst
 • stressforbyggende
 • kroniske smerter eller hovedtraumer
 • funktionelle lidelser eller konstant træthed
 • søvnbesvær og tankemylder
 • udfordringer med selvværdet og selvtilliden
 • at tage personligt lederskab, sige ja og nej uden dårlig samvittighed
 • uro, tankemylder og katastrofetænkning
 • bedre livskvaliteten og trivsel

Mindfulness kan også gøre en forskel for dig. Der er en grund til at Mindfulness har eksisteret i over 2500 år. Mennesker har brug for den pause og ro som mindfulness giver.

I en tid, hvor mange føler sig stressede og pressede i hverdagen og oplever sig udfordret både mentalt og fysisk, er mindfulness et redskab til at skabe et nødvendigt gearskifte. Forskning viser, at blot 12 minutters mindfulness-meditation dagligt over 8 uger skaber en målbar ændring i hjernen ved hjælp af en hjernescanning – det er bevist at mindfulness er træning af din hjerne som gør en markant forskel.

Mindfulness er et mentalt træningscenter af din hjerne. 

 • Forløbet er gennemgået af praktiserende læge Tomer Amrami, som nu også bruger redskaberne  i sin lægepraksis.
 • Forløbet bliver brugt i over 47 kommuner i Danmark, samt i flere a-kasser og uddannelses institutioner. Og det er en rigtig god feedback jeg får på forløbene. Fordi de netop gør en forskel for de mennesker der ser dem.
 • Forløbet kan med fordel også ses af mennesker der arbejder med mennesker hvor redskaberne og viden kan omsættes i det professionelle arbejde.
 • Dette online forløb er optaget i professionelt studie, så lyd og lys er lækre at se og lytte til og der er lavet understøttende grafik der hvor det giver mening.

I forløbet får du:

 

Mindfulness-forløbet består af 8 sessioner, der nemt kan passes ind i en travl hverdag.

Efter hver session vil  der være vedhæftet reflektionsspørgsmål, der hjælper dig med at integrere mindfulness i din hverdag, så du kan mærke en reel forskel – enkelt og effektivt.

Kurset ligger klar til dig på danske Easyme.dk. Så du kan trygt læne dig tilbage og nyde det.

Jeg vil lige dele med dig, hvad sessionerne indeholder, så du ved hvad du går ind til:

1. session: Intro til mindfulness (8.23)
Du vil her få en forståelse for hvad mindfulness er og hvorfor Mindfulness skaber en forandring.

2. session: Tilstedeværelsesøvelsen (13.52)
Her vil du få teori om din føste mindfulnessøvelse – tilstedeværelsesøvelsen, som er en rigtig god og enkel mindfulnessmeditation. Du vil herefter blive guidet i øvelsen og opdage hvad mindfulness er. 

3. session: Fokus på Gøren og Væren (6.31)
Gøren og væren er to begreber som er vigtige af have fokus på i hverdagen. Jeg vil give dig en forståelse af hvad det er, så du kan have fokus på det i din hverdag, Samt introducere dig til en mindfulnessøvelse som du kan bruge i din hverdag og dermed integrere mindfulness i dagligdagsgøremål. 

4. session: Åndedrættet (10.41)
Du vil blive introduceret til en mindfulnessmeditation, med fokus på åndedrættet. Du vil både få praktisk viden om hvorfor præcis denne øvelse gør en forskel hvis du oplever f.eks. søvnproblemer og myldertanker. Det er en øvelse som er god til at stilne sindet og give øjeblikke af ro og stilhed. En af min deltagere har kaldt den for hans “sovepille”. 

5. session: Grundindstillinger i mindfulness (5.41)
Du vil her blive introduceret til grundindstillinger i mindfulness. jeg vil dele grundindstillinger med dig, ikke kun som teoretiske begreber, men som praktiske redskaber der kan hjælpe dig med at skabe mere klarhed, balance, mening og ro i din hverdag. Og hvor du i reflektionen vil få rig mulighed for selv at gå endnu mere på opdagelse i grundindstillingerne. 

6. session: Uformel mindfulness (6.40)
I denne session handler det om uformel mindfulness, altså hvordan du kan bringe opmærksomhed hen på om du er i en gøren eller væren i din hverdag – og opdage forskellen. Du vil også blive introduceret til en kortere mindfulnessøvelse der hedder pusterummet som nemt kan bruges i løbet af din hverdag. 

7. session: Mindset (23.19)
Vi vil i denne session arbejde med dit mindset altså dine tanker og det er med udgangspunkt i den kognitive tilgang til netop tanker, følelser og kropsfornemmelser. Der er flere små eksperimenter i denne session for at du netop kan få en fornemmelse af hvor stor indflydelse dine myldertanker har i din hverdag. Du vil også blive guidet i en mindfulnessøvelse som netop giver dig mulighed for at stoppe tankerne, og ja, det er faktisk muligt. 

8. session: Kropsscanning og kom godt videre (44.07)
I denne session bliver du blive trygt guidet i en længere kropsscanning og mulighed for at arbejde med hvordan du kan fastholde mindfulness i din hverdag – så du også kan opleve hvad forskel mindfulness kan skabe når du aktivt vælger at investere i dit helbred. 

 

Du får i alt 2 timers viden og guidning i mindfulness for kun i alt 999 kr.  Og oveni det – refleksionsøvelser og materiale du kan printe ud og arbejde med, så du netop kan få redskaberne og mindfulnessøvelserne integreret i din hverdag.

Så dette ikke blot er endnu et onlineforløb. Men et forløb der gør en forskel. 

Anja Ladefoged

Det er mig som vil guide dig i dette online forløb. Du vil blive guidet gennem både mindfulness-teori og praksis, som jeg har arbejdet med i mange år. 

Jeg har taget 2 mindfulnessuddannelser med afsæt i Læge Jon Kabats Zinns evidensbaseret programmer, derudover er jeg uddannet psykoterapeut og angst og stress behandler. Jeg har haft mange mennesker i mindfulnessforløb både i grupper og i individuelle forløb og overrasket altid over hvor stor en forskel det faktisk gør. 

Jeg er også godkendt underviser for praktiserende lægers organisation, hvor jeg underviser praktiserende læger i mindfulness og stress. 

Vil du også som så mange andre opleve den forskel mindfulness skaber?

Savner du en pause i hverdagen, hvor du kan blive ladet op? En pause som giver dig energi og en bedre trivsel og helbred? Altså som i hverdagen her og nu og ikke først når du har ferie, overstået endnu en deadline osv… Forestil dig et øjeblik af ro, hvor du bliver nænsomt guidet til at mærke dig selv og hvor dine tanker ikke larmer konstant. Med mindfulness kan du opnå en forandring og aktivere dit nervesystems ro-tilstand. Det er det som mindfulness kan og det er det du får mulighed for at opleve i dette onlineforløb.

Du skal ‘bare’ være klar til forandring og på at følge forløbet – så er jeg sikker på at du også vil opleve det som jeg har oplevet rigtig mange andre der har været i forløb hos mig har oplevet og som forløbet er baseret på. Ro, tankestilhed, overskud og en anden mulighed til at tackle fortid, fremtid og tanker om hvad andre tænker og dine egne negative tanker om dig selv.  Stop op og vær med det som virkeligt og ikke katastrofe tanker og forestillinger. Det gør en forskel. Det er lige nu livet foregår. I går er overstået og i morgen er ikke kommet endnu – det er lige nu du lever. 

Det her er et forløb som jeg er sikker på at dit fremtidige jeg vil takke dig for. 

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)