Vil du have enkle og effektive redskaber til at forandre din stress?

Det får du på dette online kursus, 9 video-sessioner og 9 reflektionsøvelser.

Her har du muligheden for at skabe en forandring og finde dit fodfæste igen. Stress går desværre ikke væk af sig selv. 

 Er du træt af at lige at skulle klare den næste deadline, til trods for søvnproblemer, hjertebanken og tankemylder? Følelsen af lige at holde ud indtil ferien, men når ferien kommer, får du ikke ladet rigtigt op? Du mærker måske en masse advarselstegn i din krop, men føler ikke du har tid til at tjekke op på dem, men at du er her, er et godt tegn. For det viser at du tager dig selv alvorligt.

Vidste du at der dagligt er 430.000 mennesker i Danmark som har stresssymptomer og min erfaring er at alt for mange vælger at overhøre dem. Men stress kan man ikke løbe fra i længden, på et tidspunkt bliver det så alvorligt at det kommer til at være det styrende. Og det er farligt både for dit fysiske og psykiske helbred.

Men fat mod, det behøver ikke være så kompliceret at få det bedre. Det vigtigste er at stoppe op og gøre noget andet. I det her onlineforløb vil du få gode redskaber til at komme tilbage til dig selv igen og finde dit fodfæste og få en hverdag uden hjertebanken, uro, tankemylder og de søvnløse nætter mv.

Jeg plejer at sige at der er to valgmuligheder; Du kan stoppe op og gøre noget andet end du plejer eller fortsætte med det du plejer at gøre og dermed risikere at sætte dit helbred og liv på spil. Og fordi du er her, tænker jeg du har valgt første valgmulighed. En forandring. Jeg plejer ofte at sige til mine klienter, “at du må vælge at investere i noget i dag, som dit fremtidige jeg vil takke dig for”.

Forløbet er lavet til dig, som enten allerede er sygemeldt med stress eller kæmper en kamp hver dag. Men også til dig som så småt begynder at tænke at du nok bliver nødt til at gøre noget andet end du plejer for ikke at blive alvorligt ramt af stress. Så kan du med dette forløb også få redskaber til at forebygge et stresskollaps. 

Du får i dette forløb alt det bedste som jeg igennem mange år har oplevet har gjort en forskel for de mennesker jeg har arbejdet med som har stress. Du får 9 sessioner hver efterfulgt af en reflektionsøvelse for at du netop kan få integreret redskaberne i din hverdag og begynde at mærke ro i dit hoved og krop igen. 

Noget af det sværeste ved stress er ofte at erkende at du nok bliver nødt til lige at stoppe op. Jeg oplever i min praksis at så godt som alle godt vidste de ikke havde det godt, men skulle lige nå lidt mere inden de kunne slappe af. Det kan være, det er svært for dig at erkende, at du har stress. Du føler måske ikke, at du har tid til at sænke farten og reagere på din krops signaler.

Jeg vil i forløbet tage udgangspunkt i 3 sikre trin til at forandre din stress:

  • Det første trin er at stoppe op, og du får redskaber til at håndtere hverdagen og myldertankerne så du begynder at kan få skabt mere ro i dit nervesystem.
  • Det andet trin er at give dig redskaber og indsigt i at genfinde dit personlige lederskab men også fokus på kommunikation, grænser og behov.
  • Det tredje trin er at sikre at du undgår tilbagefald ved at se på dine mestringsstrategier.

Og så får du flere gode øvelser som du kan bruge mange år fremadrettet til at støtte dit selvværd og selvtillid og bare gøre at du kan få et godt liv hvor du kan sige til og fra uden dårlig samvittighed.

 

 

  • Forløbet her er gennemgået af praktiserende læge Tomer Amrami, som nu også bruger redskaber i sin praksis.
  • Hvis du arbejder med mennesker og har brug for inspiration kan du også få noget ud af forløbet her.
  • Dette online forløb bliver allerede brugt i 47 kommuner, a-kasser og uddannelseinstitutioner, fordi de redskaber og viden jeg deler gør en forskel for de mennesker som har valgt at se med.
  • Dette online forløb er optaget i professionelt studie, så lyd og lys er lækre at se og lytte til og der er lavet understøttende grafik der hvor det giver mening.

I forløbet får du:

 

Jeg har gjort mig umage i at sessionerne ikke er for lange, men at du samtidig for den nødvendige viden og redskaber til at få det bedre. Og tilbagemeldningen er at det er lykkes meget godt.

Du får lige lidt at vide her om hvad sessionerne indeholder så du ved hvad du går ind til:

1. session: Så er du igang, intro (8.42)
I denne session får du information og viden om stress og vi går igang med at forandre din stress tilstand. 

2.session: Stop-op (6.53)
I denne session vil vi arbejde med vigtigheden i at stoppe op. Men også hvordan du gør det, uden dårlig samvittighed eller føle du må opgive. 

3. session: Energiregnskab (5.45)
Vi vil her arbejde med at skabe en balance i dine gøremål, så du ikke konstant bliver drænet for energi. Du vil også blive introduceret til et redskab som jeg oplever gør en stor forskel når man er ramt af stress og som skaber fokus på hvor meget energi aktiviteter koster – så du netop kan finde balancen igen. 

4. session: Personligt lederskab (6.53)
Du vil blive introduceret til hvordan du kan arbejde med at tage personligt lederskab igen. Og blive mere opmærksom på at sige ja og nej – til det der stemmer overens med det du gerne vil og med dine værdier. 

5. session: Dit mindset (10.27)
Vi skal se på hvordan dine tanker har en afgørende betydning for din stresstilstand. Og vi vil arbejde med kognitive redskaber så du kan begynde at skabe en forandring i dine tanker og dermed hvordan du respondere på dine tanker og følelser. Så du kan få skabt mere ro i dit nervesystem – ro i dit hoved. 

6. session: Nuet og bekymringer (10.30)
Livet foregår her og nu. Men ofte kan nuet være præget af tanker om fortiden, frygt for fremtiden og tanker om hvad vi tror andre tænker om os og ikke mindst de tanker vi kan have om os selv. I denne session stiller vi skarpt på hvordan du kan slippe noget af det og komme mere tilstede i nuet. Du vil også få et redskab til at håndtere alle disse bekymringer og blive opmærksom på hvad du rent faktisk har indflydelse på. 

7. session: Kommunikation, grænser og behov (9.48)
Når man er stressramt oplever jeg ofte det kan blive udfordrende at kommunikere, melde tydligt ud og vide hvad man egentlig har brug for. I denne session vil du blive introduceret til en model jeg har lavet til netop at blive mere bevidst om dette. Et redskab som du også kan dele med dine nærmeste så I bedre kan undgå misforståelser og konflikter i hverdagen. 

8. session: Bagvedliggende årsager til stress (6.24)
Vi skal sammen se på de bagvedliggende årsager til stress. For ved at få øje på det,  kan du skabe en mere langtidssigtet stressreduktion, så du undgår tilbagefald. Når vi kun ser på symptomerne på stress, uden at tage fat på rødderne til stress, er der en betydelig risiko for at stress opstår igen og igen. Du får her mulighed for at se på mere hensigtsmæssige strategier til håndtering af stress og livet generelt.

9. session: 2 gode øvelser og afslutning (6.10)
I den sidste session vil vi se på hvordan du fortsat kan holde fast i de gode vaner og jeg vil introducere dig til 2 helt særlige øvelser som har stor betydning for mig og som jeg glæder mig til dele med dig. 

Kurset ligger klar til dig på danske Easyme.dk. Så du kan trygt læne dig tilbage og nyde det.

Du får i alt 70 minutter video for kun 999 kr. Og oveni det – refleksionsøvelser og materiale du kan printe ud og arbejde med så du netop kan få redskaberne integreret i din hverdag.

Så det ikke blot er endnu et onlineforløb. Men et forløb der gør en forskel.

Se hvad andre synes om online forløbet

**** Rigtig godt forløb, gode redskaber som har gjort en forskel i min hverdag.

***** Virkelig hjælpsomme redskaber og reflektioner

***** Tilpas lange sessioner og så med den dejlige stemmeføring i videoerne som får min puls i ro. Jeg fik lyst til at lære mere for hver session jeg gennemgik. Super lærerigt. Brugbart indhld her og nu og nu med håb for fremtiden… mange tak! 

***** Rigtig fin gennemgang og læringsforløb, der har skabt og bekræftet mig i flere indsigter og tidligere tilegnede erfaringer omkring stress og de faktorer jeg selv kan være med til at påvirke/ændre.

***** Mange nyttige redskaber, som man kan plukke i, hvad der giver mening for den enkelte. Fint med muligheden for reklektionsøvelser. Også fint at det retter sig mod fortidens mønstre for at øge bevidstheden om de handlemønstre man måske har haft hele livet. 

***** Rar stemme og en god længde på sessioner der er meget viden og gode værktøjer.

***** Jeg vil gerne anbefale stressforløbet da det er godt og jeg er godt på vej tilbage i arbejde.

***** Kan godt høre at Anja ved noget om stress, forløbet har hjulpet mig meget,har mere ro og mindre stress

***** Jeg købte forløbet til min kæreste som var hårdt ramt af stress men som ikke ville tage til en psykolog. Min kæreste så forløbet og det gjorde han fik mod til at starte op hos en psykolog og jeg ved han der også taler om forløbet. Så det har virkelig gjort en stor forandring hjemme hos os. 

 

Anja Ladefoged

Jeg er uddannet psykoterapeut, samt stress- og angstbehandler og har siden 2011 arbejdet som psykoterapeut. Derudover er jeg uddannet mindfulnessinstruktør og supervisor. Siden 2011 har jeg haft mange mennesker i forløb med netop stress. Jeg har hjulpet både der hvor der har været et stresskollaps – og det er virkelig skræmmende at se hvad stress faktisk kan gøre. Jeg har også hjulpet mange med at stoppe op og tage sig af stressen inden kollapset. 

Det er alt den viden og redskaber som jeg har oplevet har gjort den største forskel som er samlet i dette onlineforløb for netop at kan gøre en forskel i dit liv også.

Du har altid et valg

 

Det er dig, der i bund og grund bestemmer hvordan du vil have det og hvilket liv du ønsker at leve. Du har derfor altid to valg. Dit ene valg er at gøre ingenting. Hvad er gevinsten ved det? Du holder ud og klør på. Du kan ignorere alarmklokkerne – for en stund.  Men i bund og grund vil din livskvalitet blive forringet og du bliver måske blive mindre glad og har ikke overskud til at gøre ting, der vil gøre dig glad. Stressen sniger sig ind i dit liv. 

Den anden mulighed er at erkende, at du har stress. Du er villig til at lave en forandring. Hvad mon gevinsten så vil være? Forandringen og viden om at håndtere stressen vil gøre en forskel og give dig mere ro, overskud og mindre stress. En forandring, hvor det ikke kun handler om at overleve og holde ud, men hvor det handler om at leve. Forestil dig, hvordan dit liv så vil se ud? Som jeg skrev i starten, du må lave en investering i dig selv for at der kommer et andet afkast

Jeg giver dig i forløbet her den nødvendige viden og redskaber så du kan begynde at få det bedre.

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)