Udtalelse fra “Sjov for børn”

okt 10, 2023

CD’en ”Mindfulness for børn & unge” – psykoterapeut og mindfulnessinstruktør Anja Ladefoged Christensen står bag CD’en ”Mindfullness for børn & unge”. Med en imødekommende stemme og venlighed guider Anja Ladefoged Christensen lytteren – barnet eller den unge – igennem seks forskellige øvelser, mens den sidste øvelse er henvendt til voksne.

Øvelserne tager afsæt i at skabe en øget krops- og tankebevidsthed. Åndedrættet er i centrum, ligesom barnet eller den unge trænes i at mærke sig selv og få en god kontakt med kroppen. ”Mindfullness for børn & unge” fortjener stor ros! Det er et velbearbejdet materiale, der er nemt at gå til og som på pædagogisk vis vejleder i mindfullness.

Forældrene kan læse nærmere i den tilhørende booklet, hvor Anja Ladefoged Christensen gennemgår alle øvelser. Mindfullness bliver tilgængeliggjort på allerbedste vis med denne CD!
– Udtalelse fra “Sjov for børn”

Terapi i Sorø med psykoterapeut Anja Ladefoged

Velkommen til bloggen

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)