Gitte Jørgensen, Aalborg

okt 31, 2023

Jeg er kommet hos Anja i Sorø siden april 2012 , hvor jeg fik hende anbefalet af en god kollega. Da jeg startede i terapi/mindfulness hos Anja, var jeg i en turbulent og kaotisk tid i mit privat- samt arbejdsliv og havde brug for at få et overblik og ro på mit liv.

Da jeg tidligere har haft depression, var jeg meget bekymret for om dette var ved at ske igen. Dette kom ikke til at ske; takket være især Anja og hendes kompetente og yderst professionelle terapi og behandling. Gennem mit forløb har Anja været en fantastisk empatisk terapeut med en kæmpe portion ro og menneskelig varme, som jeg hurtigt fik en stor og dyb respekt for samt tillid til.

Jeg har desværre måtte afslutte mit forløb hos Anja dec. 2014 – kun grundet flytning til jylland.
Mine største anbefalinger til Anja.

Få mine lydfiler med mindfulness øvelser

Lydfilerne med mine mindfulness-øvelser kan du downloade og høre når det passer dig. Og på den måde opleve, hvilken effekt mindfullness har - enkelt og effektivt. 

Velkommen på nyhedsbrevet :-)